E-BIKE LOCKER®

Stevige fietsenstallingen met de mogelijkheid de batterij van de fietsen elegant en veilig op te laden.

  Toepassing:
  Steeds meer verovert de elektrische fiets marktaandeel, aangemoedigd door de overheid en gestimuleerd door de bedrijven die zich milieubewust willen opstellen.
  Bijgevolg worden stevige fietsenstallingen aangeboden en moet nagedacht worden over een oplossing om de batterij van de fietsen elegant en veilig op te laden.

  In principe bestaan er twee mogelijkheden om de e-bike op te laden:

  • Ofwel wordt de batterij gedemonteerd van de fiets en met behulp van de adapter opgeladen op kantoor of in een daartoe voorziene locker
  • Ofwel blijft de batterij op de fiets en wordt ze ter plekke opgeladen met behulp van de adapter

  Vanuit veiligheidsperspectief en om slijtage van de batterijverbinding te vermijden, is de tweede oplossing veruit aangewezen.  De e-bike locker van Tecno Art werd specifiek hiervoor ontwikkeld.
  Een stevige inox behuizing biedt een veilig stopcontact binnen een ruimte die beschermd is tegen weer en wind.
  De gebruiker kan zijn adapter in de locker plaatsen en deze afsluiten met een eenvoudig maar efficiënt sluitmechanisme dat hij combineert met zijn eigen fietsslot.

  Deze e-bike locker kan eenvoudig geplaatst worden op de geïntegreerde fietsenstalling van Tecno Art. Ze kan ook geplaatst worden op een fietsbeugel of op een beugel tegen een muur.

  Dankzij de felle kleur en het duidelijke logo van de e-bike locker worden de gebruikers van elektrische fietsen duidelijk aangetrokken en aangemoedigd.

  Interesse in een soortgelijk project?

  Elk project is maatwerk, geheel volgens uw behoefte.
  Maak een afspraak, zodat we samen uw ideale oplossing kunnen uitwerken.

  Your browser is out-of-date!

  Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

  ×